Allt = skit

Känns som att mit liv är skit just nu... Ingenting går som det borde gå, eller vill gå eller ska gå...
Ex: Håller på med min balklänning, och hade gjort så fin överdel med spets och hela fadderittan när jag såg att själva tyget på kjoldelarna var spruckna.. tyget såg liksom sprucket ut. Så vi ringde tillbaka till tyggrossisten, och hon skickade ett nytt, fast mycket lyxigare tyg till mig och sa att det skulle vara exakt lika färg osm det jag hade innan.. Men så fick jag tyget, och inte var det samma färg inte! :/ Men det tyget jag fick var mycket finare än det jag hade innan, så jag beslöt mig för att göra om alltihopa.. Så nu är jag på ruta 1 igen :/

Sen så har jag tappat mitt självförtroende helt med... Vet inte vad det är, men känner mig så ful och blir nästan äcklad av mig själv. Vet inte hur jag ska få upp självförtroendet igen.. Kanske stå i spegeln och ge mig själv komplimanger .. nähädu!
Och det här problemet går ju ut över Dig... och det är ett till av alla mina problem. Allt jag gör med dig blir fel... allt jag säger.. jag är inte som du vill att jag ska vara.. och jag vet inte om jag kan bli den heller. Jag bara klagar, och tar och tar.. utan att ge någonting tillbaka.. jag är medveten om det.... och det mår jag också dåligt över!  Det vill jag inget hellre än att  ändra på.. och jag försöker.. och det går bra en tid men sen faller jag tillbaka.

Ska boka tid hos en doktor med.. :/
Och så har vi massa nationella prov och andra prov nu oxå.. 7 veckor kvar och dom är fullsmockade med saker att göra. Stressad är bara förnamnet! 
Sen projektarbetet som jag äntligen trodde jag var helt klar med.. neru.. två av discokjolarna var för små.. och det känns inte direkt jätte kul just nu. 
Men proppa mig full med problem ni, jag sjunker ändå snart. 

Orkar inte babbla om alla mina problem.. fast det är egentligen det jag borde göra. Prata om dom, så kanske jag skulle må en gnutta bättre...men det går inte.. inte just nu.

Nu försvinner jag nog för ett tag..


En torsdag

Kvällen kommer med massa godsaker... Mat och förfest hos Sofie med några flickor :) Sedan utgång!
Trevlig kväll gott folk!

9/4 <3

Nu var det några dagar sen jag bloggade...
Kan börja med att prata om Torsdagen som inte kunde ha börjat bättre.. Fick veta att jag fick MVG på mitt projektarbete! :) Åå, vad skönt.. nu är all mödan värt det.
Kvällen fortsatte lika bra.. förfest hos Alex med massor med tjejer och killar.. hade gyrmt roligt!
Åkte in till jackpot och slick.. Kvällen dog dock väldigt snabbt när jag upptäckte att min plånbok var stulen.. Kul!!
Fick tillbringa resten av kvällen i gråt och med mobilen i högst hugg. Ringde och spärra alla kort och polisanmälde allt så fort jag kunde.  Som tur är så har jag snart ett nytt körtkort och nya kort.


Lite bilder från torsdagen 5/4



I fredas var jag på borgis och knäppte lite bilder med tjejerna :) Blev fin fina bilder! Ser ut som man har varit på en riktigt fotografering. Smart idé S :)



På kvällen var jag hos Anna en stund, som hade fest. Var inte direkt på skit bra humör. speciellt inte för festhumör så jag åkte hem istället.
På lördagen åkte jag och älsklingen till Bollnäs för att umgås med hans släkt lite grann.
Kom hem i går, söndag och då blev det först påskmiddag hos min mormor och sen på kvällen lite pizza och film.

Idag är det Måndagen 9/4.. och det innebär att jag och Matiias firar 3 år. Gud vad tiden går fort.. känns som att det var nyss jag satt på 1:ans buss på väg hem till dig för första gången. Du var så snygg!!! Men ännu snyggare idag, och jag är så glad att du är min! Jag älskar dig
Blir lite mys på Helt Enkelt idag och sen nån film.

Annars i veckan kommer jag jobba, träna, shoppa och umgås!
Trevligt lov..

Trevlig kväll!

Igår var det fest för fulla muggar!
Var hos tessan med några flickor och pojkar, åt mat och umgicks! Sen blev det krogen.
Mycket trevlig kväll må jag säga!
Bjuder på några kort från gårdagen


85065-8585065-8485065-8385065-8285065-8185065-80

:)

Blivit lite av en skofanatiker.. 4 skor på 1 månad.. Haha, men man kan inte få för många skor.
Dom här snyggingarna blev det idag

85065-86


RSS 2.0