Torsdag, 28/6

På min lediga dag igår var jag och mor på köpis och fikade och så, när vi kom hem lagade vi mat och sedan var vi ut på en 8 km lång promenad. Riktigt skönt med en mor&dotter dag.
idag börjar jag inte jobba förrän klockan 15.00 - 19.00 , ganska slappt. Är så lugnt i butiken när det börjar närma sig kvällskvisten.
Efter jobbet kommer M.

Helgen är kommen i morgon, men det kommer inte märkas eftersom jag ändå ska jobba hela helgen. Men ska hinna med en myskväll på Tant Grön med några flicks tror ja på lördagen :) Ta en cider och prata gojja!
Blir en lugn helg.

Nästa helg blir det galej ;) Troligtvis på Fredagen då Timbuktu kommer till Sun.


Onsdag, 27/6

Idag är man ledig.. har jobbat måndag och tisdag, ledig idag och jobbar torsdag, fredag, lördag och söndag.
Så idag ska jag och mamma åka till köpis och strosa runt lite och fika.
I kväll kan det bli en promenad och så är det ju Beyond the break, what about Brian och pussycat dolls.




Igår började allsång på skansen, Äntligen säger jag! Det är ett program man bara måste se.. det är så mysigt med lite allsång sådär ibland!
skulle lätt kunna tänka mig att åka dit.

Hare

Midsommarafton

Födelsedagen var jätte bra.. fick saker till rummet, glas, väska, pengar och en ipod :)
Tack snälla!

Idag är det midsommarafton och den kommer jag fira med nära och kära. Fest blir det såklart! :) Är skit taggad!
Och vi har tur med vädret, så det kan inte bli så mycket bättre.

Trevlig midsommar!

21 Juni

Idag är det min dag.
Kommer lite släkt och vänner och grattar till eftermiddagen.
Ha en bra dag!

....

Låg ute i solen i ca 30 min sen gick den i moln och nu regnar de :/  Tråkigt, kunde den inte ha fått varit framme några timmar till? Kvällen kvittar det, då är det endå så mysigt att ligga inne i soffan under en filt och titta på film och höra regnet mot taket.

Körde då istället iväg till willys och köpte en tidining, SOLO... fick en sån där one size bikini, jätte söt hallon röd..
Men tror knappast att någon tjej kan ha den.. haha, täcker ju bara bröstvårtan. Nej, den får syster ta! 

Midsommar om 2 dagar... och den ser jag fram emot!
Ska vara i Valbo med några brudar och pojks hos Frida.. blir lite grillning, 5-kamp, bada i pool, dricka och mysa. Hoppas verkligen att det blir bra väder.. ser ganska lovande ut.. stod idag att det skulle bli 19 grader med växlande sol och moln. Inge regn ;)

skriver kanske någon mer rad sen...

20/6 Onsdag

Solen skiner lite idag, synd bara att det blåser.. men ska iaf gå ut och lägga mig en stund o försöka få lite färg innan jag ska ut och gå. Kanske blir en cykeltur till solariumet senare.


Ipod

Schemat var bra.. jobbar från vecka 26 till 32... vissa veckor jobbar jag 6 dagar, andra 4 dagar och andra 2.... och tiderna varierar mycket dom med.. Så det var ett bra schema, med lite omväxling och så har jag tid med lite fritid emellan oxå :)

Funderar på om jag ska köpa mig en Ipod nu när jag har fyllt år.. om ja inte får nån vill säga.. har dock inte önskat mig nån men.. :P
En sådan sak kan vara bra att ha jämt.. som tex när man ska cykla till jobbet, träna, på stranden och så vidare.
Jo, jag tror jag ska införskaffa mig en sådan faktiskt!


image97

19/6 Tisdag

har nyss vaknat och ätit frukost. Ska alldeles strax ta på mig joggingskorna och bege mig utåt i skogen. Är inte alls sugen på det, men skönt efteråt...

...efter det blir det en dusch och sen in till stan en sväng och hämta mitt schema :) Hoppas det är ett bra!

Idag är Justin i globen, och jag är inte ett dugg avis på er som ska gå! :P

Later..

18/6 Måndag

Idag är jag riktigt rastlös..
Har ingenting att göra, ingen lust till något heller ritkigt.. tänkte iaf ta mig ut och gå en promenad strax. Var ett tag sen och orkar inte göra det idag egentligen heller.. men jag ska!

Slingade håret i lördags, och jag blev nöjd :) Tänka sig! Nu är jag mer blond, men inte helt än.. men mycket bättre än innan :) Klippte oxå bort dom slitna topparna, som verkligen behövdes.

Sista lediga veckan nu innan jobbet börjar.. Så ska ta vara på den här veckan och bara njuta.
Födelsedag på torsdag och sen midsommar på fredag :) Hoppas att det blir bra väder !
Just nu är det inge bra väder, tråkigt.. har ingen lust att vara ute. Vart tog värmen vägen? Den kommer säkert komma lagom tills jag börjar jobba :/

Nej, nu ska jag sätta på mig joggingskorna och ta mig ut!
Later


Fredag 15/6

Idag sjöng Emmy, min lillasyster solo i kyrkan på skolavslutningen.  "Sol, Vind & Vatten" . Och det var nästan den bästa version jag hört. Hon var så grym så man fick rysningar i kroppen och tårarna kom nästan.
Nu är man en stolt storasyster! :)

Idag är det fredag och den kommer bara innehålla en massa mys.
Tacos med familjen först, sen kommer mattias och hämtar mig så ska vi köpa godis och sen åka till honom o titta på någon film eller så.
I morgon ska jag slinga och klippa håret, hoppas verkligen att det blir bra! Vill inte ha så stor skillnad förutom att jag vill ha bort utväxten och få det lite ljusare bara. Får ont i magen så fort jag ska göra något sånt här! Hatar förändring :P
Ska också ta mitt första dopp i morgon troligtvis :)




Sitter och lyssnar på gamla godingar från förra sommaren...
Det får mig verkligen att tänka tillbaka och sakna den tiden!
Hoppas på att den här sommaren blir minst lika bra..

12/6 - 07

Då var allt över, usch vad tråkigt det känns! Men har inte riktigt fattat det än heller känns det som, kommer väl inte göra de förrän alla andra börjar skolan i höst och jag gör inte det.
Har lite lov i 2 veckor nu innan jobbet börjar. Börjar den 25/6, på hemtex, skönt jobb! :) vet dock inte riktigt hur mycket jag får jobba än, inte fått hela schemat, men förhoppningsvis blir det mycket!

Den här veckan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, de flesta har ju redan börjat jobba så ingen är hemma. 
Ska iaf ta mig till Arbetsförmedlingen och skriva in mig där, ta en runda på stan o shoppa lite kanske och kika på systers avslutning där hon ska sjunga solo ;)  Och om värmen dyker fram så ska jag försöka ta mitt första dopp också. Ska föröska göra det innan Midsommar som är nästa helg iaf. Och på tal om det så fyller jag ju snart med, 21 Juni. Men 19 är ingen ålder så de kan vi lika gärna hoppa över. 

Tänk att några skrivna ord kan få en bli så glad! 



 


Student 2007

Hela studentfirandet är förbi och det går verkligen inte att beskriva med ord utan det måste upplevas! Det var det underbaraste jag någonsin vart med om, bästa dagarna i mitt liv.

Började såklart med studentkryssningen som var klockren! Lätt roligast.
Sedan vart det Balen, jätte mysigt och alla var så finklädda. En upplevelse.
Brännbollsturnering. Synd på vädret men vi hade skit kul ändå. Raaaaggers ;) Efterfest sen en stund hos emelie, sen vidare till Brända Bocken, sedan till Svarte och sist till Solo, hur kul som helst :)
Vi fortsatte med Vattenkriget som var så jääävla roligt. Denna gång var vi rockare och hade minst lika kul som alla andra gånger! Efterfest i Boulongern och sedan på Solo.
Barrundan = Maria - Goya - Solo - Brända bocken - Sun = Fy fan!
STUDENT 07 - BÄSTA DAGEN NÅGONSIN 

Tyvärr tog hela den här tiden slut alldeles för fort.
Men det har varit så underbart roligt!
Vill göra om det flera gånger om....

RSS 2.0