26/2-07 13:07

Börjar med att säga att rätt låtar gick vidare... mina favoriter var Emilio (eller vad det var), Sahra Down Finer och Andreas Johnosson... Mycket bra låtar.
Satt bänkad framför tvn i lördas med mattias och tittade på det igen.

Ska snart in till bilskolan för en dubbel-körlektion.
Later..

23/2 - 07 Fredag 08.55

Igår var jag hemma, feber och sprängande huvudvärk.. Men idag är det bättre iaf! fortfarande ont i huvdet och lite öm i kroppen men var upp klockan 06.oo i morse för att åka till bilskolan och ha körlektion. Bokade dessutom en uppkörning då, och det är redan ett nervvrak i magen. Usch!!

Sitter nu i skolan och väntar på att få gå ner till Hemtex för att jobba från 10-16.3o.. måste sluta tidigare så jag hinner hem och äta & göra mig i ordning o så till melodifestivalen som börjar 19.oo. Är faktiskt glad att vi fick biljetter till just fredagen och inte lördagen. Man kommer säkert inte se så speciellt bra ändå så då kan man sitta hemma i soffan på lördagen och mysa med god mat istället och se hur bra som helst! ;)

Annars i helgen blir det lugnt och mys med älsklingen.. blir anntingen att hyra film och köpa hem mat, eller gå på bio, eller gå ut och äta eller nått sånt mysigt. En myshelg med honom är det som behövs den här helgen.
Sen är det lov.. som kanske blir hur skönt som helst. Men som  vanligt så kommer det väl gå riktigt fort och man känner att man inte har hunnit gjort någonting roligt..
Blir iaf nån skotertur, vara med tjejerna, körlektioner och säkert nån shopping runda oxå. Mycket sömn ska det bli iaf. Sova ut och samla på mig nya krafter och energi för att orka med dom resterande 100 dagarna som är kvar till studenten den 1 Mars.

Vill skriva mer, men vet inte vad.. fick skrivtorka nu..
Så då går jag.. Hej

21/2-07 Onsdag 15.15

Onsdag idag, och det händer inte så mycket idag inte.. börjat på min egna skjorta i skolan, blev den som jag visade i förra inlägget fast en vit..faktiskt kul, och inte lika svårt som man kan tro.
Balklänningen är påbörjad den med :) Hittat en riktigt fin klänning på internet på hur jag vill att den ska se ut.. men kommer troligtvis inte att få den exakt lika men snarlika iaf.. hoppas ja!

Lov nästa vecka, åå vad skönt. Men det känns som att jag redan har tagit lov nu.. har ingenting kvar att lämna in eller göra nu innan lovet, och det är verkligen skönt.

Helgen var braa!
Fredag blev det först lite dricka hos Elin med tjejerna och sedan ner på jackpot.
Lördag var det mat och melodifestivalen hos Sara och sen ner till Svarte.. men tyvärr så var jag lite Off den kvällen, ont i magen o ej på humör så jag åkte hem till älsklingen istället.

Helgen är planerad.. Fredag är det först jobb och sedan ska jag på Melodifestivalen.
Lördag blir det först shopping i valbo, troligtvis köpa vita converse (inte säker än men..) .. kvällen blir det något mys med älsklingen, mat, bio, film eller något sådant.

Bye bye!


15/2-07 torsdag

Veckan har gått fort, riktit fort och för det är jag glaaad!
Blev ännu gladare när tyget kom idag som jag beställt i skolan, till min balklänning. Var inte säker på att det var det jag ville ha när jag kikade i katalogen men jag chansade ändå och det var perfekt! :) Exakt den champagne färgen jag ville ha och det materialet så att det blir ett fint fall! Nu bara längtar jag till på Måndag då jag får sätta fart och sy den! :)
Barnskjortan blev klar idag oxå, min "Oscars-gala-skjorta" , blev riktigt nöjd med den faktiskt. En liten pojkskjorta, svart med grå stickningar (bild kommer senare). Så nu är det time för att sy en till mig själv, tror att det blir något liknande den här :

85065-76


Jag är sugen på att köpa ett par vita converse igen nu.. jag köpte ett par i våras men lämnade tillbaka dom, dum som jag var.. men nu är jag så inne i att köpa ett par igen! men ska fundera lite mer på de..
Vill att det ska bli vår så man får byta ut dom fula vinterjackorna mot fina, söta vårjackor!  Trött på allt slask!

I morgon klockan 08.20 är det dags för en till körlektion, som jag ser fram emot och sedan är det Apu.
Helgen ser jag oxå fram emot, mycket!

Trevlig helg!


Alla Hjärtans Dag

Idag är det kärlekens dag..
Rätt "töntig" dag men ändå är det bra att den finns, egentligen borde alla dagar vara kärlekens dag.. ..  men tänk alla småtjejer och småkillar, kanske stora killar och tjejer oxå, som tar det första steget just idag med ett telefonsamtal, ett sms, ett brev eller på internet.
Gulligt! Och så är det ju så mysigt i alla affärer med alla hjärtan och rosor o sånt..

Jag vill iaf önska dom här speciella personerna en glad alla hjärtans dag
Sara, Elin, Jossa & Anna - stjärnorna mina
Mattias - hjärtat
Mamma & Pappa, Richard & Emmy - Tack för att ni finns
Mormor - Du är bäst
Hvt3a - Ni gör så att dagarna går


Helgen ser ut att bli ljus ! :)
Massa äventyr med tjejerna väntas, party :)

:D

Teorin avklarad idag :D Gud vad skönt det är, en tung del gjord nu.. nu ska jag aldrig mer titta i den där jäkla körkortsboken :P
Nu är det bara uppkörningen kvar!


8/2-07 Torsdag

Nu har jag helg, tack för den :)
Kul på jobbet idag som vanligt.. lite udda människor som kommer in som faktiskt livar upp stämningen :)

Tisdagen var ingen bra dag för mig..
började med en iskall morgon på väg till högskolan för att lyssna.. och ja, lyssna gjorde vi.. och somna
Sedan ett jätte tråkigt telefonsamtal från mamma.. var tvungen att avlida ena vår katt, och det känns skit tungt faktiskt! hon som har funnits i hela mitt liv.. min ögonsten!
Och inte blev det bättre av att det var säsongsavslutning på Greýs heller.. Grina mig genom båda avsnitten..
Dels för att de avlida Doc, och efterosm hänt mig exakt samma sak, exakt samma dag så vart det extra tungt.
Dels för att Denny dog.. jag tyckte han och Izzie var så fina tsm.. men det Alex gjorde var oxå riktigt fint så då kom det lite mer tårar...

I morgon blir det shopping, solning och gym!

...

85065-38Jag har nu äntligen hittat och köpt det här underbara halsbandet :) Glad!! Så fint..

4/2-07 Söndag

Gårdagen var riktigt trevlig... Bowling med S, E, A, J, E, M och K.. Bowlingen gick dock inte så bra för mig, men hade roligt ändå :)
I morse kom S och drog med mig ut på en promenad på 7,2 km .. Tack Gumman, annars hade jag bara legat och slöat hela dagen! :)

Istället för att ligga och titta på tv i soffan idag borde jag göra lite läxa.. men slö som man är idag så blir det nog inte av något med det!
I kväll blir det först att köra lite bil, sedan hem och äta hemmagjord pizza och titta på one tree hill och
en annan del av köping.

Kollade på Melodifestivalen idag på rHej ! eprisen.. Det var rätt låtar som gick vidare till finalen faktiskt..
Tommy Nilssons låt var faktiskt rätt så bra.. han har verkligen en grymt bra röst!
Men vad gjorde Addis Black Widdow där egentligen ? :S Och bidrag nummer 2,7 och 8 ??  Det var inte många bra bidrag igår inte.. hoppas på att det blir bättre låtar när jag ska dit den 23 Februari.. Vet dock att den där caroline ugglas (eller nått) kommer dit, och är den någon jag inte tål så är det den kvinnan!

I morgon är det ännu en ny vecka... vad alla veckor går snabbt! Har studiedag på torsdag, men ska ta min Apu dag då istället så jag är ledig på fredag , så dår får jag en lång helg :)

Nu får det vara nog...

2/2-07 Fredag

Nu har min vän S nyss åkt och nu sitter jag här ensam..
Har ingen vidare lust att gå och sova.. är inge trött och sen så ligger täckena och kuddarna på golvet med inga lakan.. och det orkar jag inte fixa!

Veckan har gott fort och det känns faktiskt som att jag har hunnit med lite iaf..
Religions arbetet är klart + frågorna
Första delen av svenskan är klar..
Börjat med skjortan (som ser ut att bli bra)
Fortsatt med Projektet
Och dessutom bokat tid för Teori provet :)

Får se vad som händer i morgon.. har inga planer och det är då dagen/kvällen kommer sluta som bäst!

Go natt ´


RSS 2.0