Kinky Brandy

Haft en mysig dag med tjejerna på köpis idag.. inte mycket kika kläder, utan kikade efter inspiration till maskeraden på lördag. Har fått reda på att det ska vara Kinky tema på Solo/olles på Lördag, så dit ska vi. Och eftersom det är kinky tema så måste vi ju vara lite kinky..
Sara kom på den fyndiga idén om att jag ska vara en Kinky Brandman, eller brandtjej.
Tänk er: Svarta stayups, korta svarta shorts, röd t-shirt, gula hängslen och en röd hjälm. Haha..får se... tror de kan bli bra.
Ska ner på brandstationen och fråga om jag kan få en sån där plast hjälm som dom gav ut gratis förut i skolorna.
Nu är jag taggad !

Ja iaf, så blev skorna mina :) Fin fina...
I kväll ska jag mysa med M♥.. blir en promenad och kika på bonde söker fru och man får ju inte missa Grey´s .

Jobb i morgon 09-16, sen möte med nya kollegorna!

Trevlig kväll!


Dagen idag

Idag är jag ledig! Tack, behöver iaf 1 dag... så idag ska jag, Sara, Anna och Elin åka till köpis och kika lite.. kika på maskerad kläder och sånt.
Troligtvis ska jag nog köpa dom här skorna från vagabond som jag har lagt undan.  Har länge kikat på dom men har inte haft dom pengarna.. men nu hittar jag inga andra som jag gillar och jag vill verkligen ha ett par helt vanliga svarta stövlar med rund tå.. och det som utmärker dom här är dragkedjkan ibak.. vet inte om dom är värd pengarna men dom kommer ju bli väl använda, så då kanske dom är värd de ändå ? :S
Bilden gör dom verkligen inte rättvisa..


image149

I got it!

Jag fick jobbet! :)
Så på Torsdag är det möte och nästa vecka startar vi igång med att börja bygga upp butiken.. öppnar den 22 November.
Ska bli så kul! Är bara 20 timmar i veckan, halvtid.. men det duger bra för mig nu i början.. mjukstart sådär.. blir mer sen.

Nej nu ska jag iväg och jobba, 09-19.. sista veckan jag är i stan och jobbar nu då.. tråkigt faktískt, kommer sakna alla!

Ha en bra dag!

Sunday

Gårdagen tillbringades här hemma med Matte och Sara. Hyrde film, Stomp the Yard.
Anna och Johan kom förbi en sväng lite senare och diskuterade nästa helg, blir nämligen maskerad hos Sara då..

Idag ska jag till köpis en sväng med mor. Leta skor och bh.
Sen ska jag på íväg och fika med den nya butikschefen från hemtex&more.. är nervös, aldrig varit på någon intervju förut. Men det ska nog gå bra!

Slut på en torsdag

Jag är så trött!
Jag har jobbat 09-19 tre dagar i sträck nu, och det blir ännu en till dag med samma tid i morgon. Jag är inte van med att jobba så här långa dagar, iaf inte 4 dagar i sträck, så då blir jag så tröttt.. i hela kroppen, speciellt i fötterna.. måste köpa ett par ritktiga skor att jobba i, ett par snygga nike med fotdämpare skulle sitta fint.
Jag blir så trött i huvudet också, alla nya priser som man ska kunna utantill.. Jag blir trött av att jag måste vara så glad och uppåt mot alla kunder.. dom är ju inte det mot mig ? Varför ska jag vara trevlig och glad då för ? Men jag är det ändå.. jag måste..

Apropå jobb så sökte jag ju till nya Hemtex&more i Hemlingby som ska öppna 22 Nov.. sökte förra veckan när dom kom ut om det... så i går ringde butikschefen därifrån och sa att hon var intresserad av mig och vela träffa mig för intervju och prata lite... Glad blev jag! Jag håller tummarna!

Jag är också trött på mig själv.. M♥ ska ut idag, och då blir jag lite grinig mot han i telefonen.. jag vill inte bli det men det blir jag.. vet inte varför.. gillar väl inte att han går ut när jag inte går ut..
Men herregud, det måste han ju få!! Klart han ska gå ut och roa sig med sina kompisar.. inte ska han stanna hemma en sån kväll bara för att jag vill de ? nej nej..
Så nu har jag dåligt samvete.. :/

Helgen då?
♦ Fredag: Jobb 09-19, mys med M♥
♦ Lördag: Morgon promenad, jobb 12-15, kvällen är förtfarande oklar
♦ Söndag: Sova ut!

Nu ska jag krypa ner i i sängen och kura in mig i duntäcket!
God natt!

Purple

Jag tyckte min blogg var lite dyster.. så nu fick det bli lila, höstens färg och min för nuvarande favortifärg !
Men skulle behöva lite hjälp att ändra lite mer.. ändra rubriken lite och ha en större bild.. ska fråga Sara och Tessen om dom vill hjälpa mig, dom hajar det där dom! :)

Tränat aerobic nu på kvällen, skönt.
Nu är det tv som gäller och sen sängen, upp tidigt i morgon och jobba.

Måndag.. igen

Ännu en helg som har paserat..
Fredagen började med jobb och sedan en tur på stan med Linnea, efter det hem till henne och invänta alla gäster.. Philip fyllde 18 så det blev kalas.

I lördags jobbade jag och sedan blev det lite fest hos bror.. Vi gick vidare till Solo. Jag hade det jätte mysigt faktiskt.

Igår vart det bara mys framför tvn..

lite bilder från lördagens festligheter


        


Den här veckan jobbar jag tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag.. Kör långa pass 09-19 varje dag så hinner inte träna..blir bara måndag och tisdag .. tråkigt!


Torsdag

Idag är det Torsdag och det finns inget på tv. Jag gillar inte Torsdagar så värst mycket.. på ett sätt gillar jag den och det är för att efter Torsdag kommer Fredag.

Har jobbat månda, tisdag, onsdag och imorgon fredag med.
mån-tis tillbringade jag på hemtex i Valbo.. mycket trevliga tjejer som jobbade där och skönt med lite förändring ibland.. men jag gillar mycket mer att jobba inne i stan, dels att jag gillar tjejerna som jobbar där så mycket men också för att det är mer liv och rörelse.. mycket mer folk som handlar i stan.. Inte så mycket kunder ute i Valbo på vardagar..¨

Sov hos älsklingen i natt och han väckte mig med frukost på sängen. Hade vart och köpt goa frallor och tänt ljus :) Bättre väckning än så kan man inte få :)

Eftersom jag har jobbat hela veckan så har det blivit vädligt lite träning, och det är skit tråkigt! Jag ser ju fram emot varje pass.. men i dag var jag iväg på ett Aerobic pass, och det var så skönt!

I morgon är det fredag och helg..
Jobb och sen hem och piffa till sig lite och sedan iväg på 18 års kalas med familjen..
Lördag blir det jobb på dagen.. men har inte hunnit smitt några planer för kvällen än..det visar sig.. är inte på festhumör heller så blir troligtvis lugn, men vem vet om partynerverna slår till..

 Take care!


Jacka..

Köpte mig en jacka idag.. en Everest. Kände att jag behövde en sån jacka eftersom jag bara har skinnjackan och västen som jag gillar just nu. Inte jätte kul att behöva gå i skinnjackan jämt och i västen fryser man ju.
Så det fick bli en svart everst med rosa detaljer.. Snygg och lite sportig.

image138


Ikväll ska jag umgås med min kära Sara.. Vad vi ska göra är dock oklart.. båda vill klä upp sig men ändå inte festa...Vi får se vad som händer.

Vill ha!

image137
Den är så snygg och så brun!

Torsdag!

Dagens träning:
* 60 min promenad
* Aerobic 60 min


Är inne i en period nu då jag vill träna hela tiden, varje dag, flera gånger om dagen..Är ju sååå kul! Specieltl Aerobic.. Grymt!
I morgon är de spinning med Linnea som gäller och skivstång på lördag! :)

Helgen då? Blir lugnt..
Idol och mys i morgon med morötter och dipp hade jag tänkt! .. mumsigt. Förhoppningsvis vill Snygg-Matte joina mig ? ;)


Tisdag

Dagens träning :
Aerobic 2 60 min

Sitter och myser med Snygg-Matte i soffan.. blir lite tv tittande i kväll bara. Hitta hem, Äntligen hemma & Desperate housewifes.
I morgon blir det jobb 09-19 :)


Dagens träning

  • 12 km cykling
  • Aerobic pass på 60 min

Min helg..

Helgen har varit hur mysig som helst!

I Torsdags var det fest hos Tessen och Sahara Hotnights på Slick.. Usch var alldeles för mycket folk, men jag hade trevligt ändå..Men det kändes som att jag lika gärna hade kunnart stanna hemma faktiskt.. det var inte värt pengarna. 

I Fredas gick jag upp 06.30 för att jag skulle åka och jobba kl 08.00 till 11.00 .. Efter det åkte bror, jag och mor till Ikea för att shoppa en massa till brors nya lägenhet.. Nu är det så fint hos han så !
På kvällen var jag med Tessen och kikade på idol... tyckte verkligen inte att det var Anactasias tur att åka ur.. visst hon var inte grym i fredas men om man tänker på helheten så är hon så mycket bättre än vissa andra..

I lördags åkte jag och Matte till Lager 157.. Matte shoppade på som vanligt, men själv kom jag bara hem med ett par skor, en lång t-shirt/klänning och 2 par frank dandy trosor. Vi fortsatte kvällen med film och mys i soffan.
Igår, Söndag tog vi det bara lugnt... kikade film, åt god mat och tog en lång promenad.

De var min helg, och nu är det nya vecka.. vad veckorna går fort.. och jag gör ingenting.. men snart börjar jag jobba så det ska bli skönt.
Den här veckan ska jag träna varje dag hade jag tänkt.. efter den här helgens gotta så behövs det.
Take care!



Torsdag, 4 Oktober

Gårdags kvällen var mysig. Först var jag och bror iväg till Albion för att kika på hans nya lägenhet, som han ska flytta in i idag. Den var verkligen fin. En stor 1:a. Fina tapeter överallt.. och det viktigaste: Ett eget kök!
Efter det åkte jag hem och bakade paj och sedan vidare hem till söta Sara. Där kikade vi på Bonde söker fru och Grey´s. Och man blir lika arg och chockad när det programmet slutar.. jag hatar hur det slutas jämnt. Nu ska man behöva vänta ännu en vecka.. åå. Men inte kommer Meredith dö heller.. Nej!
Pajen var god, men väldigt mättande.. jag fick med mig mer än halva hem.. så nu är pappa och Emmy glad iaf :)

Idag ska jag in till stan en snabbis och sola.. sen kanske hjälpa  bror med flytten. Och i kväll är det lite mys party med tjejerna. Men frågan är hur jag ska ta mig hemmåt.. sista bussen går 23.20 och den vill jag ju inte ta.
Någon som har lust att skjutsa hem mig vid ca 01.30-02.00 ? ;)

Ha en trevlig dag!


Onsdag, 3 Oktober

Idag är det onsdag, fast det känns som torsdag.. eller så känns det så bara för att jag vill ha torsdag idag.. jag vet inte.
jaja, sov ganska länge idag iaf, 10.30, Tack för de!
Har inget att göra idag, har inget planerat iaf. Funderar på att ta mig ut i Hilles skogar och jogga lite men känner inge sug för det alls.. men blir ingen träning på friskis idag så känner att jag ändå måste göra något..

Ikväll ska jag baka en blåbärs/hallon paj och åka hem till Sara och kika på Grey´s, mysigt! Hoppas jag får titta på Bonde söker fru också.
Och i morgon är det party med Tess och Malin som gäller, dock blir jag väldigt lugn för jag ska upp och jobba 08.00 - 11.00 på fredag..

I helgen är jag öppen för förslag, jag har inget planerat..
På fredag är jag iaf sugen på en mys kväll med god mat och lite onyttigt och kika på första Idol finalen.. 
M och jag tänkte att vi kanske skulle åka till Lager 157 igen och kika också.. får se om det blir av.

Jag hoppas att ni har lyssnat på låtarna jag skrev i förra inlägget.
..ni vet sådana där låtar som man inte kan få nog av, som man trycker på repeat hela tiden.. men sen som man lessnar på för att man har spelat sönder dom... det är sådana låtar!
Det är inte ofta jag hittar sådant här örongodis!
Takida - give into me, curly sue, hardlake village
Annars är Enrique Iglesisas - Tired of being sorry och Danny - if only you, också bra!


nej nu ska jag träna, fast jag inte vill..jag måste annars får jag inte äta paj i kväll.. Då får du hela för dig själv Sara ;)
Hej!

Takida

Brukar inte lyssna på Takida.. har aldrig hört nån låt som jag fastnat för, men idag hittade jag faktiskt 3 stycken guldklimpar..


 

Takida - Give into me
Takida - Curly Sue
Takida - Handlake village


Måndag, 1 Oktober

Lördas kvällen vart lyckad... dock var jag väldigt sliten så var lite svårt att få humöret på topp i början, men så fort man får lite alkohol i kroppen mår man bra igen...
God middag, mycket skratt och goa damer gjorde kvällen.
Hangloose blev de oxå.. har rätt svårt för den krogen men det funkade den här gången faktiskt.. inte så mycket dans men mycket prat med trevligt folk och det är alltid lika roligt.

Idag är det måndag och ny vecka.. blir träning för  hela slanten. Aerobic ikväll och får se om jag hänger med Linnea på passet efter aerobicen.. skulle vara skönt o träna ett dubbel pass faktiskt.. träna bort alla kalorier från helgen..

Och på Torsdag är det Sahara Hotnights på Slicken.. Kan bli ett bra gäng som går dit! :)

Dagens - Wonderful world - James Morrison

RSS 2.0