Mellandagarna och shopping

Julen är över, mellandagarna är över och nu är nyåret som gäller!
Den här veckan har kommit med jobb, vännerna, mattias, Borlänge, stan och köpis.
I torsdags var jag, matte och familjen till Borlänge.. jag körde :) Köpte underkläder och ett par jätte snygga byxor och ett par ankelboots, skit snygga :)

Nyårsafton i morgon, och den tillbringar jag med mina vänner.. Tjejorna är i Sälen och partar loss så dom blir det ett gott nytt år med genom telefonen :)

I kväll blir det mys framför den nya stora, platt tv:n som inköptes idag, med familjen och matte.. lite marrängswish står på menyn oxå...
 
GOTT NYTT ÅR 

Julafton 06

Då var det julafton igen.. och en mycket bra sådan :) Eftersom jag inte hade önskat mig något speciellt så vart jag mer än nöjd med allt jag fick :)

God jul
S, A, E, J, A, M, T, M, S


Lyckad Torsdag

Julshowen igår blev riktigt bra :) Skit roligt var det ... Dock har jag grymt ont i nacken idag efter allt Headbang, men det är sånt man får ta :)
85065-34 Malin och jag som Europe ;) Haha, fy fan vad fula vi var.. men kul hade vi :)

När allt var klart med skolan och man fick åka hem utan något arbete i armarna så somnade jag som en stock i soffan.. äntligen kunde jag släppa allt med skolan att göra för ett tag!
På kvällen blev det fest :) Förfest hos Alex med mackan, alex, matson, sofie, tessan,  merta, kent..
Sen bar det av mot Svarte jägaren och sedan till Studentfesten på Slick... Hade så jävla kul!! :) Mycket dans, skratt och trevligt folk... träffa massa gamla kompisar som man inte träffat på länge.. Bästa kvällen på länge faktiskt.

85065-35            85065-37

Idag ska jag och Sara på stan och leta efter dom sista klapparna och sola.

Ha det bra!


Less, less less...


Jag är så less på allting nu.... vet inte vart jag ska ta vägen..
Som tur är så är skolan slut på torsdag.. då kan jag iaf släppa en bit av allt..
Ska bli så skönt nu i jul att bara få umgås med nära och kära, äta god mat, skratta och mysa tillsammans.
Det här lovet kommer innehålla jobb, umgås med nära och kära, bilkörning + julshopping i Borlänge i mellandagarna, slappa och sova länge..

Anna kom hem till mig igår och mös.. och så fick jag en super fin julklapp :) Tack gumman !

Hade körlektion idag igen.. gick hur bra som helst :) Tränade på att parkera och det gick jätte bra.. på fredag är nästa körlektion och då blir det träna på enkelriktade gator.
15/1-07 är halkkörningen bokad :)
Medan vi körde idag som kom det äntligen liiiiite snö...  men inte var det mycket och det slutade lika fort som det kom :/ Men det är ett litet tecken på att de är på väg kankse..
Vad är en jul utan snö?! :S


Mattias....Jag trodde att du skulle stötta mig när jag har det som värst?



Saknar











3:e advent

Helgen är över och den kom med lugnet.
Fredagen var jag med mattias och mös med film.
I lördags var jag på valbo och stan hela dagen .. handlade klart alla julklappar förutom mammsen. Riktigt skönt att ha det avklarat nu! :) Brukar ju vara ute i sista minuten annars.. men icke denna gång :) eller det kommer säkert bli så med mammas klappar..
Idag hart jag först kört bil, sen jobbat! :)
Har även julbakat lite med mamma och emmy idag...

                            85065-33         85065-32

Ny vecka nya tag nu.. sista veckan, sista spurten innan det är juullov :D
Men ser inte fram emot torsdagens julshow.. jag vill inte vara med.. har scenskräck som heter duga.. men vad gör man inte för laget :S

Över och ut!
Hej

2:a advent

85065-3185065-28

I Fredags hade vi klassfest som blev ritkigt lyckad.
Hela klassen var samlad  hemma hos Maria och lagde tacoz tillsammans.. vi lekte lekar, dansa på stolarna, skratta och drack.  Sedan efter en lång, vinglig promenad ner mot stan var det dags för bowling.. Efter det gick vi och satte oss på Svarte Jägaren.
Det var en super härlig kväll som hela klassen verkligen behövde nu. Göra något kul tillsammans och släppa allt som har med skolan att göra. 

I Lördags tog jag och Sara bussen till Köpis för att försöka julhandla lite. Jag hittade iaf en till pappsen och några trosor till mig själv :) Sara dock handlade julklappar bara till sig själv hon.. haha, men de får man :)

På kvällen var jag med mattias... och vi åkte hem till Snocke och Karro och kikade på film.

Idag, Söndag har jag jobbat på Hemtex hela dagen... är helt slut i fötterna nu..

Är 2:a advent nu oxå.. två veckor kvar bara..men ingen snö än.. och då får man ingen som helst julkänsla, trots att hela huset är julpyntat och hela stan med så är det ingen ritkig jul om det inte kommer snö...
Måste säga oxå att Julkalendern i år faktiskt är bra.. :)

Ikväll blir det mys hemma med familjen och godispåsen som sällskap :)

Great Weekend :)

I Fredags var jag och mattias här hemma och mös och tittade på Idol. Måste erkänna att jag blev riktigt besviken.. Erik är en mycket mer värdig vinnare än vad Marcus är. Visst, Marcus är skiit bra, men Erik har utvecklats och växt så himla mycket genom det här programmet.. Marcus å andra sidan, har alltid vart lika duktig och överraskar aldrig.. han är för bra för Idol.. han skulle ha klarat sig utan de, men Erik behövde det här! Men men, får hoppas att det går bra för pojken ändå! :) Och jag är tydligen den enda människan i världen som gillade vinnarlåten ?! Haha, hur bra som helst ju.

I lördags jobbade jag på Hemtex :) riktigt roligt, har verkligen saknat det :)
Sen begav jag mig till Fjärran för att kika på syrran tävla och träffa mina tjejer! :)
Sen på kvällen bestämde jag, Sara, Elin, Jossa och Anna oss för att gå ut och käka och mysa. Så vi åt på Tenn Stopet där det var underbart god mat och mysig miljö och det bästa sällskapet man kan ha.
Dit blir det att gå fler gånger.
När det stängde gick vi hem till Anna och mös där. 

Idag har jag jobbat igen hela dagen :) Är slut i fötterna nu ..
Ska köra bil hem till älsklingen snart. Vi ska bada, och mysa i soffan :)


RSS 2.0