Oväder ..

.. men riktigt mysigt ! :) Hoppas bara att snön ligger kvar!
Blev ingen promenad idag, inte i det här vädret.. då blåser man väl bort. Får gå extra långt i morgon.

Har istället legat helt slappt i soffan och kollat på en film från 70-80 talet med Rolf Lassgård.. grym skådespelare! Lite konstig film bara..
Men hur snygga kläder hade dom inte då... och musiken? Tänk om man fick leva då..

I kväll är det Desperate Housewifes, extra långt avsnitt , som gäller. Det  verkar riktigt spännande så det känns som att man ska köpa nått gott till de! :P Men onödigt, men riktigt gott.. socker suget är riktigt på topp nu! :S 
Hoppas Mattias kommer till mig sen också!

Morbror ringde häromdagen också, och sa att han och Lotta skulle skilja sig.. Men han sa att han aldrig hade mått så bra som han gjorde nu och det var väl tur de! 
Tydligen så hade båda två velat det länge men ingen hade vågat tagit det första steget.  Så båda blev lättade när dom satte sig ned för att ta upp det.  Skönt att dom delar på sig på det sättet. 
Vi kommer ju inte direkt sakna Lotta, hon har aldrig varit en del av våran familj.. Vi har försökt, men inte hon. Hon har byggt upp en mur mellan henne och våran familj.. hon ville inte lära känna oss riktigt på djupet, utan allt var bara ytligt. 

I morgon hoppas jag att jag och mattias tar oss till Valbo, Ikea.. ska köpa fler ramar till mina svart/vita kort! Det blir så fint. 
Hoppas också på att det blir lite finare väder i morgon så vi kan knäppa lite nya mys kort. Är på tiden att vi börjar knäppa oftare nu. 

Just ja, i går så ringde det en kille hem hit från JC, och sa att jag hade vunnit ett par signerade jeans. 
Jag hade tydligen varit med i en tävling för ett tag sen på JC:s hemsida och så hade jag vunnit! :)
Man vinner ju aldrig på det där tänkte ja, så jag gjorde det bara på skojs skull. Men så vinner man :) Haha!
Killen frågade efter storlek och adress så han kunde skicka i väg dom till mig så fort han kunde.. hoppas jag kan ha dom + att dom är snygga! Annars får jag väl försöka sälja dom på blocket för lite pengar :)

Have a great evning!





 

Bra!

Den här helgen har varit bra!
I fredags var jag och Sara här hemma och mös framför idol. Och det var rätt som åkte faktiskt,  eller egentligen så hade det inte spelat någon roll om det var Cissi heller, gillar ingen av dom två. Markus var hur grym som helst som vanligt och Erik blir bara bättre och bättre.
I lördags var jag med Sara igen, vi gick en stund på stan och shoppa lite, sen solade vi och åkte hem till mig och åt mat.. sedan åkte vi till Ikea med familjen och handla saker till mitt rum :) Det blev en ny hylla, en bänk.. lång som täcker ena väggen och en ram som man kan sätta tre kort i. Så jag har satt i svart/vita kort där :) riktigt fint blev det! Ska köpa två ramar till som jag ska ha svart/vita kort påmig och matte i också. Är bara kompisar i den där andra.

Idag har jag inte gjort någonting förutom ha varit ute och gått. Och kommer nog ligga i soffan hela dagen/kvällen och bara slappa. Är inge pigg på att göra något.

Jag och sara har sagt att vi ska ut varenda dag och gå/springa den här veckan, helst innan frukosten... Får se hur det går. men har gjort det i två dagar nu iaf. Och simningen har jag lagt lite åt sidan nu igen, har inte slutat men har lagt den åt sidan nån vecka. har ingen lust att åka dit.. Så får se, bara jag tar ett litet uppehåll så kommer jag vilja simma rätt som de är igen sen.

sara har fixat blogg nu hon med, rätta takter de gumman :) Haha, lägg ner lunar nu :P

Skriver mer sen!
Hej

:) :(

Nu är det helg, höstlov & slut på praktiken!
Att det är helg och höstlov känns underbart, men att praktiken är slut känns riktigt tråkigt.
Det har varit mina 3 bästa praktik veckor, jag har haft jätte roligt både med själva arbetet och med mina arbetskamrater.
Men nu ska vi bli riktiga kollegor :P Blev erbjuden extra jobb, och det tackade och bockade jag starkt mycket för :D

Idag kommer Sara hit, så det blir Idol och godiset! Myset!
I morgon har jag inget planerat. Får se vad som hittas på!

På höstlovet ska jag försöka träna först och främst, sedan ska tjejorna och jag till Stockholm och shoppa en dag :) Ska bli kul!

Nu känns det verkligen att hösten är här, lite sen men.. Det är verkligen kallt och blåsigt ute. Alla färgglada löven ligger på marken och träden står tomma. Jag gillar verkligen hösten, den är så mysig och fin! 
Inte lång tid tills snön anländer heller.. och den är rätt så välkommen för min del!

Nej, nu får det vara nog.. ska ta och röjja upp i rummet!
Ha det bra!

I feel Goood!

Idag mår jag toppen!
Anledningen är att..
* Det är såå kul på jobbet, jag trivs som fisken i vattnet.
* Pratat ut med tjejen som betyder mycket för mig
* Är såå kär i min underbara pojkvän som gör mig så lycklig!

Idag har det varit riktigt roligt på jobbet. Jag började klockan 08.00 i morse för att vi skulle hinna bygga om lite i butiken med jul grejor och sådana saker innan vi öppnade.
Jag fick göra om hela sov-avdelningen. Bädda sängen och göra det fint och så :)
Sen gjorde jag och Tess om hela köks delen.
Jag stod även i kassan idag, och ska få göra det resten av veckan med :)
Känns riktigt tråkigt att det bara är 4 dagar kvar där nu :/


Jag har fått min mobil tillbaka!! Det är så skönt. Låter skit töntigt men jag har faktiskt saknat den!
 
Helgen var skön iaf. Jag och Matte gick på bio i fredas, träffade Crille och Angi där som skulle på samma bio :) Trevligt!
Tillbringade även lördagen med Matte! :) Film och mys
Söndagen var ja och familjen på valbo för att leta present till Philip . . sedan åkte vi till philip på kalas !

Ha en trevlig vecka!
MVH Kicki

Dagens..

Idag har det varit en bra dag.. Varför vet jag inte, men jag har haft roligt.  Jag trivs jätte bra på jobbet så det har väll lite med det att göra. Är bara 8 dagar kvar där nu.. det känns tråkigt. Får se, jag kanske vill vara där i vår också då vi har varje fredag.

Sara ringde också och sa att dom var nere och hämta resekataloger.. Vi ska tydligen utomlands sista veckan på jullovet har dom fått för sig. Jag, Sara, Elin, Anna, Jossa och Jojjo. Men jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Jag skulle nästan hellre vilja hyra en stuga i fjällen (som vi pratade om först) och sen åka utomlands i sommar.  Men visst, det skulle vara skiiit kul att åka i jul.. men samtidigt så har jag inga pengar till det och vart skulle vi åka ??? turkiet och bulgarien är ju inte direkt varmt då.. då är det gran canaria men då är det skit dyrt att leva istället.
Men vi ska träffas i veckan på en kvälls-fika och prata !! :)

Jag behöver skor och jacka!!!
Jag vill ha två par skor.. ett par ankelboots och sen ett par stövlar med rund tå och en klack, har sett ett par skit fina i brunt men jag vill ha svarta! Sen så vill jag ha en ullkappa också.. vilken färg vet jag inte .. men jag tycker svart är så tråkigt så helst ingen sån. 
Men troligtvis så ska tjejerna och jag till Stockholm en dag på lovet och shoppa och mysa. Så får leta där :) 

Lite dagens..

.. besvikelse: Att jag inte hann eller orka träna
.. trevligaste: Att det var kul på jobbet..
.. tråkigaste: Dagen var såå lång..
.. inköp: Ingetnting :/
.. sötaste: Mattias som alltid
.. fundering: hur ska jag göra på fredag ?
.. uppmaning: ROSA BANDET!
.. musik: Lite av de gamla goda på jobbet
.. väntan: Snart Desperate houswifes
.. undran: hur jag ska klara mig ändå till fredag utan att få äta godis!?!?! :P


Long time no see!

Nu var det ett tag sen jag skrev.. men jag tycker inte det här är roligt längre, så jag kommer nog fortsätta skirva någon gång ibland..

Nu är första veckan på Apu:n avverkad.. är på Hemtex, och det är jätte roligt. Personalen är helt underbara. Visst jag får inte göra de roligaste grejorna, jag får  bara plocka ut nya varor som kommer o så.. Men det kommer nya varor hela tiden.. Det  är hur mycket som helst.. så det måste ju göras. Men den här veckan ska jag få lära mig kassan riktigt och stå där :) Ska bli kul!
Vi ska även börja bygga jul nu i butiken och det känns väääldigt konstigt.. att julen redan börjar komma ? Det känns som att vintern och julen börjar tidigare och tidigare varje år.. att man börjar hoppa över hösten.
Men jag älskar vintern så för min del så gör det absolut ingenting!
Det är riktigt farligt att jobba där ändå.. jag vill ju ha allting!!! Det finns så himla mycket som är så fint! Jag har bara köpt en sak hittills och det är två lycktor. riktigt fina. Men mer kommer det nog bli..

Den här helgen har inte varit den bästa men inte den sämsta heller.
I fredas mös jag hemma med mattias med Idol. Markus och Erik är sååå bra. Och jag skäms för att säga det här men... Danny var också riktigt bra! :S :P
Men vad fan höll svenska folket på med när dom röstade ut Jessica ?? Snäckan eller Cissi skulle ut! Aja, får hoppas på det bästa tills nästa final.
Lördagen tillbringade jag med mina vänner.. det blev film och massa flott. Sen kom älsklingen! Tack för att du berättade allt gubben, nu blir det ändring och tillbaka till det underbara vi har!

Nu blir det nya friska tag för en nya vecka. Och jag ser faktiskt fram emot den.
Det blir jobb, jobb och jobb. Men jag ska klämma in en bio också faktiskt! Ska se "The Gurdian", den verkar ritkigt bra.
Jag ska även försöka hinna träna så mycket jag kan, men tyvärr så blir det inte så mycket sånt eftersom jag slutar så pass sent.

Nu räcker det för idag..
Tack & Hej!

Bättre

Jag har egentligen ingenting att skriva men jag känner ändå för att göra det..

Övningskörde idag igen, men det blev stor Volvon idag.. Hör och häpna så överlevde jag och mamma färden till Fjärran. Det blev två småå motorstopp men det var första gången jag körde volvon i stan, så det gick faktiskt bra.
Har börjat lite smått med teorin också..  Börjar gå framåt nu, sakta men säkert!

Jag & Matte har det bra igen nu iaf. Jag vill verkligen inte släppa taget om han, han är ju mannen i mitt liv.
Får hoppas att allt funkar nu bara.
Längtar till på fredag då vi ska ha en kväll för oss själva och bara tänka på varandra.
Vi ska laga mat tillsammans, bada och titta på film. Ska bli så mysigt!
Lördag har jag blivit lite osäker på.. Men får se vad jag vill framåt helgen.

Snart är det APU också, och då befinner jag mig på Hemtex. Hoppas verkligen att det blir kul där så att veckorna går fort!

Sara är då den goaste! Så härlig tjej!
Underbar vän, finns alltid vid min sida och sviker ej.

RSS 2.0