helgen!

underbar helg måste jag säga!
var med tessen på fredag och vi gick till pumpen en stund, men den kvällen dog snabbt.
lördag var det fest hos jossa! Och jag hade såååå roligt! helt underbart folk och skön stämning. det var mat, dans och spel och massa kort !
sjukt kul!

Idag blir det bio med matte, tommy och tessen... säg att du älskar mig! hoppas den är bra!

Grekland!

Ja då var den underbara veckan i Grekland (Kreta) över!
Det var helt underbart fint och varmt och skönt! 45 grader varmt varje dag. Det var ett jätte bra hotell, med mycket trevliga människor. Det var bara norska, svenska och danska som bodde på det hotellet så man fick kontakt med många. Vi låg på stranden nästan varje dag, helt underbart. Havet var sååå varmt och skönt, fast nackdelen var att det var salt vatten så det sved i både mun och ögon.
Vi var ut och åt varedna kväll på den finaste restaurangen efter den andra. Jätte god mat! fast dock lite smaklöst på vissa ställen.
Vi bodde mitt i centrum av Platanias och det var som cityfesten * 10. det var lite drygt, samma saker i varenda stånd/affär och bara struntsaker. så jag köpte bara lite sprit och småsaker där.
Men det var en jätte fin stad och trevliga människor iaf.
Vi var till ett jätte stort vattenland en dag och det var jätte kul.
Sen var vi in till huvustaden Chania en dag också, men det var en riktigt besvikelse. Hade hoppats på lite shopping men det vart det inte. Fanns inte många bra affärer. Och så var det så jääävla varmt den dagen så det var bara jobbigt att gå omkring där. Men det var en mysig stad!

När vi väl skulle åka hem på lördagsmorgonen så kommer hotell ägarinnan och säger att vi har missat planet, för att det gick i natt istället. Jaha tänkte vi, varför sa dom inte till oss ? Men det hade dom tydligen gjort enligt henne men dom sa att vi inte var hemma ??? MEn det var vi , vi låg och sov. MEn sen kom hon tillbaka iaf och sa att vi skulle gå till bussen iaf och få åka hem. Riktigt lättad blev man. Men sen när vi står där nere vid busshållsplatsen kommer det en svens apollo kille och säger att planet är inställt och att vi får mer information klockan 13,00. Ja de va ju bara att gå tillbaka till hotellet och sitta och vänta till klockan 13. Men information kom inte förrän 15.00 och då sa dom att bussen skulle komma och hämta oss på söndags morognen klockan 00.20 och att flyget skulle gå 03.55 på söndagen. SKit roligt!!!
Och när vi väll kommer till flygplasten så får vi sitta där till 05.15 innan flyget gick!! Ska fan stämma Apollo. var så jävla jobbigt.

Men nu är man hemma och tillbaka i skolan och det är rätt skönt. Kul att träffa alla o så.

Idag ska jag ner på stan med elin och köpa present till jossa och sen i kväll vara med tessen! Har saknat henne så mycket så jag dör snart! Ska bli så kul att få träffa henne!
I morgon ska jag övningsköra och sen på kvällen till Jossa på 18 års fest.
Hoppas på en kul helg!

Ha de bra.
Kicki

2 days left!!!!

Ååååh, jag har sån resfeber! Pirrar i hela magen. Bara 2 dagar kvar, det är helt otroligt.
Det känns som att det nyss var April och jag satt i köket tillsammans med släkten och åt påskmat och öppnade mitt stora påskägg och fann en bild på paradiset. Ni kan ju förstå hur glad jag blev!
Och nu är dagen snart här, äntligen! :D
Ska bli så skönt att få ligga och steka i solen med en drink i handen och bada i det klarblåa havet! Och gå ut på fin restaurang och klubbar på kvällarna. Längtar så jag spricker snart!
Har nu köpt allt vi behöver ha med oss och i morgon är det dags för packning.

Nu har cityfesten startat här i Gävle också. Det är väldigt överskattat men det är ändå roligt att nånting händer här i sketna Gävle.
Det blir ju fest då och man träffar mycket folk man inte träffat på länge.
Ska ner i morgon kväll med hille-gänget och kika runt och äta mat.
Fredag blir det fest med älsklingen och tessen och co.

Det var allt för mig för den här gången!
/ Kicki

En solig shopping dag!

Nu har det regnat allt för många dar här hemma så nu var det äntligen dags för lite sol :) Och ser ut som att det ska fortsätta så över hela helgen faktiskt.. och det är tur för mig så jag får jobba lite.

Var med Sara på köpis i tisdags. Köpte ett par jeans från Vero Moda 259:- riktigt kap, och en stickad väst från Gina Tricot.

Var med Anna på tisdags kvällen och sov kvar där. Tillbringade kvällen med massa skratt, mys och prat. Har alltid kul med den kvinnan!

Onsdagen umgicks jag hela dagen med mamma, var och handlade lite saker till resan.

Idag var jag först på ungdomsmottagningen och fixade nya p-piller. Jag behövde inte göra någon Gynekolog undersäkning heller. Hon sa ingenting om det och självklart sa inte jag heller någonting ;)
Sedan var jag på stan med Sofie, vi åt lunch och kika runt lite. Inköptes gjorde en bh som man kan ta av banden på (som verkligen behövdes), ett grått/vitt randigt tublinne och 2 vanliga t-shirts.
När jag kom hem slängde jag i mig maten för sedan var det dags att åka tillbaka till stan med mamma och pappa för att leta efter en res väska till mig. Och vi hittade en! En svart och stor, helt perfekt!

Nu känns det verkligen som att Kreta är nära! det är bara 8 dagar kvar och jag har redan resfeber. Längtar som en gris! Ska bli så skönt att få komma till den RIKTIGA värmen.

Jag övningskörde häromdagen och det gick faktiskt bra. Vi körde inte på vägarna utan runt runt på gavlerinken för att träna på att starta på 1an, och känna dragningskraften.. Nu känns det faktiskt som att jag kan de men det går väldigt segt :P ska köra mer i kväll och i helgen.

Ha de bra!
/ kicki

RSS 2.0