Pissväder

Pissväder ute.. man vill inte göra någonting i det vädret, humöret åker ner till botten direkt.
Men i morgon kommer solen igen :)

Hurtig som jag var igår var jag först ut och gick på morgonen och sen tränade på kvällen. Men sedan kom Anna hem hit och förstörde allt.. hon kom med två maxmål och en stor godispåse. Men gott vare..
Så för att försöka få bort maxmålet och godiset från gårdagen gick jag ut och gick i morse igen, en rejäl bit..
Idag ska jag och mamma åka och köpa mat till i morgon, för då kommer tjejerna hit så ska jag bjuda på mat. Blir lite grillspätt med potatisgratäng. Mysa ute i trädgården med god mat, skitsnack, kubb och bara umgås.
Hoppas bara att vi har tur med vädret.

Fredag hoppas jag att det blir sol och bad med tessen :)
På lördag Blir det en tripp till valbo med tessen och shoppa :)
Sen på kvällen kommer gänget hit och så blir det förfest med grillning och lekar sen utgång :)

sanna vänner har man kvar när dom andra har gått
sanna vänner kan man alltid lita på
när du kom behövde jag en vän
sanna vänner kommer alltid igen / CAROLA

Den låten vill jag tillägna Tessen, för att hon är en sån bra vän! :)

Hej svejs!

21 Juni - 23 Juni

Födelsedagen var kanon.. kunde inte önska mig något mer.. Alla jag tycker om var där och månag fina presenter fick jag :)
Den otroligt snygga Peak tröjan, klockan, parfymen, väskan, smyckena, presentkorten, underkläderna och pengarna. Jag fick 31 000 kronor av mamma och pappa, men 21 000 är i fonder, och dom måste jag sälja för att få ut pengar och dom fonderna växer och växer hela tiden.
10 000 fick jag rätt i handen att göra vad jag vill med.. men dom ska jag spara till något vettigt, som till exempel en bil, första lägenheten.. sånt man behöver iaf.

Igår var jag på Valbo med familjen, åt på Mcdonalds och handla lite.
Inköptes gjorde en bikini och bh+trosa.

Ska ner på staden strax och köpa det där fina skärpet och tröjan som jag kan ha i kväll.

Trevlig midsommar!
/ kicki

21 Juni - 18 år!

För prick 18 år sedan idag, så föddes lilla jag.
Nu är dagen här som man alltid längtat efter.. äntligen! Ska bli den bästa sommaren på mycket länge! Året också dessutom, hoppas jag.

Dagen började i sängen hos älsklingen, mamma ringde och väckte och sjöng, sedan bar det av mot Harnäs för lite jobb.
Slutade tidigigt och for hem.
Och nu sitter jag här.
Ska städa mitt rum strax och hoppa in i duschen.

Kommer lite släkt + Anna, Elin och sara i kväll ! :)

Midsommar är inte 100 bestämd än, Troligtvis följa med familjen till en annan familj som ska ha fest, och äta lite där sedan ska jag umgås med mina fina tjejer i alla fall. Träffa Älsklingen ska jag med göra!

Nästa onsdag ska jag ha lite grillning här hemma med tjejorna och bara mysa.

Sen nästa lördag blir det ännu en grillkväll + förfest här hemma med det andra gänget.
Mackan, Kent, Matson, Alx, Karro, Josse, Sofie, Tessan.
Då blir det grillning sedan utgång! :)

Tack alla för alla fina sånger ni har sjungit och alla söta sms ! Blir såå glad :)

Njuuut av sommaren! / Kicki

Bra helg!

Det var länge sen jag hade så kul som jag hade i Lördags.
Började med en stund på stan med Karro och leta present till Sofie och Tessan.
Sedan åkte jag och Anna bussen till Harnäs och var där hela dagen. Badade gjorde jag dessutom för första gången i år.
Sedan åkte jag hem och gjorde mig i ordning, och sedan bar det av till Sofie och tessan. Båda fyllde 18 så det blev lite partajj.
Jag skulle inte festa den kvällen, utan bara vara med en stund och umgås var det tänkt. Men det slutade med att jag blev full och skulle försöka mig in på krogen. Men det ville sig inte. Men inte gjorde det mig något heller.. Hade bra trevligt resten av kvällen ändå.
Jag tror inte jag har skrattat så mycket som jag gjorde den kvällen på väldigt länge. Underbart och umgås med er.. och mer ska det bli! :)

På söndagen var jag uppe med tuppen. Åkte direkt till älsklingen och vi for till Harnäs och var där hela dagen. Det var inte kanon väder, men solen dök upp titt som tätt ändå.
På kvällen åt vi flott och spelade minigolf. Sedan åkte jag och älsklingen hem och mös i soffan och tittade på "Den gröna milen".

Idag har jag bara vart hemma och slappat hela dagen och tittat på en film "Raise your voice". Underbar tjejfilm och lite gråt.
Kanske kan bli en tur på staden senare.

2 dagar kvar nu..


Sommaren 2006

Hej!
Onsdag, Torsdag och Fredag har jag tillägnat Harnäsbadet. Jag har jobbat 09.00-15.00 varje dag. Det är faktiskt kul men inge bra betalt, men det är ändå värt det: Man får vara ute i solen hela dagarna, träffa kompisar+ annat folk, man slappar bara, får äta så mycket godis man vill m.m.

Idag är det fredag och det känns som vilken dag som helst.  Man tänker inte på vilka dagar det är nu när det är sommarlov.
Men ändå känner jag mig stressad? Varför? Nu är det sommar och man ska bara ligga och ta det lugnt och släppa tankarna fritt. Men jag tänker på skolan hela tiden, och känner mig stressad över den. Jag kanske inte riktigt har fattat att det är lov. Det kanske går över ju längre in i lovet man kommer. Det  har ju inte direkt blivit vardagligt än att vara ledig från skolan. Men det kommer, keep on smiling! :)

På onsdag den 21 / 6 fyller jag år också. Det är första gången jag verkligen längtar och ser fram emot att få bli ett år äldre. Det kommer ju inte bli så stor skillnad, men det kommer kännas som en frihet att äntligen få bli 18. Det är ju den åldern man längtar till hela sitt liv. Och nu är den äntligen här. Varför det känns som en frihet vet jag inte riktigt, kanske för att mamma kommer släppa taget i mig mer. Jag vill såklart inte att hon släpper helt (och tro mig, det kommer hon INTE göra heller), men lite grann iaf. Jag vill känna mig lite vuxen iaf. Men riktigt vuxen och fri känner man sig nog inte förrän man köper den första lägenheten.

Det känns som att sommaren 2006 kommer bli helt underbar.
21 Juni fyller jag - Äntligen 18!
V.30 åker jag med Tess till hennes stuga i Sthlm skärgård - ska bli underbart
V.33 åker jag till Grekland med familjen - Sååå skönt
Det kommer bli mycket sol och bad i sommar med alla mina vänner! Party hoppas jag på också.
Födelsedagen, Midsommaren, Cityfesten, Grillfester m.m.

Jag hoppas också att det håller mellan mig och älsklingen. Han är orolig att vi kommer glida ifrån varandra nu under sommaren. Vi är så vana att vara med varandra hela tiden och nu i sommar så  jobbar han hela dagarna och jag är med kompisar och hittar på allt möjligt.
Visst, vi kommer inte kunna vara med varandra så mycket som vi är vana vid men vi får ta vara på den tiden vi har och se till att dom blir minnesvärda.
2 år och 3½ månad är det nu och jag älskar dig lika mycket fortfarande!

Jag vill passa på att tacka Tessen :) för att hon berättade om den här sidan. Jag hade glömt bort hur roligt jag tycker det är att få skriva av mig. Jag förde jämnt dagbok när jag var mindre och jag saknar det. Och det är mycket roligare att skriva på datorn än för hand.

En sak till innan jag slutar detta långa inlägg.... BigBrother - Danne var på Harnäs idag! Grymt snygg! ;)



skolavslutning 2006

 


Skolavslutningen 2006 var väldigt bra!
Åkte till skolan till halv 10 sedan gick jag, jossa, elin och anna ner på stan, käka lunch på George och köpte present till Jojjo. Vid 1 tiden gick vi upp till polhems student. Tittade på Jojjo + fler. Sedan åkte vi hem till Jojjo, åt mat och så. Sen åkte jag på ännu en student. Hos min granne, åt där och fika och mös.
Sedan gick jag, matson, alex, mackan, danne och kent till Hillerian, kolla på matchen och drack lite drinks.
Sedan gick vi hem till mackans tjejs kompis och förfesta. Riktigt roligt.
vid 12 tidne åkte jag min älskling och den festen han var på. Trevligt faktiskt. Var hemma vid 3-4 tiden på morgonen. Lyckad kväll, trots några missöden. 


Första inlägget

Hallå!
Nu har man ännu en gång fixat nått nytt skit. Men man måste ju prova på allt.
Den här gången var det Tessens fel :P

Eftersom det här är första inlägget och jag fixade det här för någon dag sedan så måste jag ju naturligtvis skriva om dagarna innan.

Måndag 12/6 : Hade ställt klockan på 08.30 för att hinna till skolan till klockan 10 och lämna in en ledighetsansökan, eftersom jag inte är hemma när skolan börjar. Sedan for jag hem till tessen och vi vidare till Vårvik. Där lös solen men tyvärr så blåste det. Fick inte så bra solplatser heller eftersom en gubbe hade tagit dom bästa plasterna, men han for hem ganska snabbt, så Jag och tessen intog dom. Och där var det lä och solen stekte.
Men ivirga som vi var att bli brun så instället för att smörja in oss med solskydd så smörjde vi in med nån smörja så man blev ännu brunare. Och när jag kom hem så visade det sig att jag bränt mig! Över hela kroppen.

Tisdag: Började lite halvsegt. Var hemma, men senare åkte jag och Sara in till stan, för hon behövde en bikini. Och vi åkte ifrån stan med en bikini båda två! 40 kronor för en bikini, det kallar jag fynd. Haha.
Jag och Sara promenerade upp till fjärran där vi mötte Nicole. vi sola och bada och köpte mat. Sedan spelade vi wolleyboll med simkillarna och sedan tränade vi.

Onsdag: idag gick jag upp 07.30 för att locka lillesysters hår innan hon skulle på avslutning. sedan åkte jag till Harnäs och jobbade.
Jobbigt var det, men pengar blir det.
I kväll blir det träning sen hem till min underbara mattias.  



RSS 2.0