Slapp och slöö..

Gårdags kvällen var mycket trevlig men allt för mycket vin.
Började med att Tessen och jag gjorde oss i ordning snabbt som bara den hemma hos henne, sedan gick vi till Malin där vi kikade på idol och pratade och drack vin.
Tog taxi till nynäs (?) nånstans till ett grabbgäng och fortsatte där..
Taxi ner mot slick, där jag och tessen bestämde oss för att inte gå in.. båda var väldigt fulla och grym trött. Så det blev buss hem till Matte istället.

Idag mår jag relativt bra .. lite slö och slapp bara.. men det är bara att försöka piggna till och rycka upp sig för i kväll är det fest igen hos Pills, som fyller år idag. Grattis!

Så nu ska jag hoppa in i duschen och sätta på mig lite smink så man ser pigg och fräsch ut.
Trevlig kväll!

Ge mig Lördag!

Jag vill ha helg idag!
Jag ser verkligen fram emot Lördagskvällen med tjejerna..den har verkligen potential.
Goa damer, god mat, gott o dricka och sen utgång..

I morgon ska jag och Tessen shoppa.. och mycket shopping ska de bli ! Vill hitta något snyggt att ha till helgen... men även vanliga tröjor... och klänningar, och en senapsgul polotröja, och den där mörk blå/gröna mössan från H&M, ett par strumpbyxor, sådana där stickade.. både gråa och svarta men oxå ett par mönstrade..gärna ett par jeans och nya stövlar.. nya pumps. Och everest jackan från stadium.. o benvärmare i alla färger... Oh ge mig!
Vi får väl se vad som följer med hem...

Solade idag med Sara och ska sola i morgon och på Fredag med.. jag ska försöka hålla i solningen nu.. var länge sen jag var så här blek som jag är nu..
Blir även träning i morgon med Tessen, bräda :) Kul kul!

Nej nu ska jag baka min hallon/blåbärs paj..
Tessen kommer och sover med mig sen :) Älskar nattsällskap!
Får ju inte missa idol och Grey´s anatomy senare heller..
Take care!

Träning

Jag och Tessen tränade medel passet idag..det är inte det roligaste passet direkt men det är bra. Mycket hopp och armhävningar. Igår var det Aerobic som gällde. det är hur kul som helst. Första gången var lie sisådär, då man inte kunde så mycket.. men nu så:)
Nästa pass blir bräda och det blir på Torsdag.

Ikväll blir det mys under täcket i soffan och kika på Idol och Desperate Housewifes.


back!

Har inte haft internet på 10 dagar nu.. jag har faktiskt saknat det och det är verkligen skrämmande.. att man kan bli beroende av något dyligt och "sakna" det...

Inget speciellt har hänt iaf..
Blev en lugn helg i helgen och det behövdes, var länge sen,
Men i helgen blir det full galopp igen hos Pillis :) Kanske blir en 2 dagars med.. får se.

...

Aerobicen var hur kul som helst idag.. mycket roligare nu när man kunde stegen någorlunda bra iaf ;)
Tessen och jag var så taggade på att träna nu så vi tänker köra ett pass även i morgon, fast vi inte skulle göra det.

Sara kommer snart och ska sova med mig :)
Då blir det en morgon promenad i morgon..

Måndag, 17 september

Helgen är förbi och den var helt Ok.
På fredagen blev det fest hos Matson med några från det gamla gänget.. tyvärr så kom inte alla, men det blev kul ändå. Åkte in till stan och gick på Svarte och tog några shots sen gick vi till Slicken. Helt Ok kväll faktiskt :)
I lördas var det en slapp dag med god mat, god efterätt, film och mys med M.
Och igår var jag hem till P och kikade på Jakten på lycka, med Will Smith.. mycket bra film.

Ska ner på stan en stund med Sara nu snart och kika på skor och i kväll blir det Aerobic med Tessen!

Torsdag, 13 September

Jag är glad :) Nu är den snygga skinnjackan min :) dock lite väl dyr för mig men det är den värd för den kommer bli väl använd :)

Ikväll ska jag åka till Tessen. Hon är sjuk så tänkte köpa med mig en stor godispåse och kika på idol med henne och försöka pigga upp henne lite.

Blir så less...

Tessen är sjuk och det innebär ingen jympa idag eller i morgon, trökigt. Jag vill inte träna själv heller.. inte nu dom första gångerna iaf. Du får se till o bli frisk nu gumman!
Blev 1 timmes promenad både igår och idag istället..

Var in till stan och skulle köpa den där skinnjackan från JC för 1700:- men den fanns tyvärr inte längre.. blir alltid så när jag ska köpa nån :P har gott och funderat på den ett tag, och tyckt att priset var lite väl högt.. men nu bestämde jag mig för att köpa den ändå och då är den slut. Jag ska sluta fundera så mycket och köpa direkt när jag ser nått jag vill ha!
Nu blir det jakt efter en sån i någon annan stad.. Kanske till Borlänge, Uppsala eller Stockholm.. nån som vill följa med ?

Blev jätte glad häromdagen när jag fick veta att min vän Alex ska komma hem över helgen :) Då blir det till att umgås lite med han nån dag och sen tänkte gamla gänget ta en krogkrunda ;) Ser verkligen fram emot helgen.

Hörs!

Vil i frid kära farfar

Jag visste att det skulle ske snart,  alla visste.. det var bara en tidsfråga. Man hade ställt in sig på att det västa skulle hända, men ändå när det väl gör det så är det skit jobbigt.Smärtan går inte att förklara för det är så himla jobbigt att förlora en nära.. och du var verkligen nära mig.. Du var min manliga förebild, jag har alltid velat bli som du.. lika stark... och definitivt lika pigg och glad som du alltid var.
det var en pina att se dig lida av att leva.. du har bara velat försvinna ända sen farmor dog... men det förstår ja.. Om ens hela liv försvinner så vill man själv försvinna med.
Du har längtat efter den här dagen så länge och jag gläds med dig, även om det här är det sista man vill, så gläds jag med dig..Jag vet att du har det såå mycket bättre nu, hos farmor.
Du var världens bästa farfar och jag saknar dig så mycket. Tack för allt!
Hälsa farmor från mig.

I put my faith in tomorrow
And try to sleep for a while
*Maybe a new day will fallow*
That'll make it all right
Now when I feel so down and out
Somehow you're still by my side


And I hope
Life is good
Where ever you are
You will be
Forever in my heart
Where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Where ever you are

Låter inte helt fel....

Vad tror du om att leva livet baklänges? Man skulle starta med att dö och få de överstökat. Sen vaknar man upp på ett ålderdomshem och får de bättre och bättre för var dag. Man blir så småningom för pigg för att vara där och får sin pension. På sin första arbetsdag får man en guldklocka. Sen arbeter man i 40 år tills man är ung nog att dra sej tillbaka från arbetsmarknaden. Man dricker och festar och förbereder sej på att de ta lungt. sen är man i grundskolan, blir ett barn, leker, har inga förpliktelser tills man blir en baby.. de sista 9 månaderna tillbringar man flytanade runt i ett fint lyckorus, där finns centralvärme, roomservice, mm, Å till sist försvinner man från denna värld i en enda stor orgasm..

Partynight!

Idag när jag och Tessen satt på Wayne´s o fika så bestämde vi oss för att ha en partykväll i kväll..
En sån där spontan grej liksom, bestämmer samma dag, vid en 4 tiden... Blev så taggad direkt!
Kommer bli en kanon kväll med mitt hjärtegull! ;)

Duktigt tjejer!

Jag är verkligen stolt över mig och Sara..
Var ut på en 7,2 km promenad i morse.. och medan jag sen sprang en joggar runda på 2,5 km så gjorde Sara situps. Väl hemma blev det som vanligt fler situps, hunden och bryggan! Vi är på gång!

Bio i kväll, 28 weeks later, har inga förhoppningar eller något alls på den filmen, vet inte ens vad den handlar om.. inte ens sett reklam eller nått.. den andra personen som fick bestämma, snäll som jag är ;)

Överlevande..

Jag överlevde ;)
Kul var de, men fick syra i armar och ben direkt.. men riktigt skönt att få ligga o flyta i vattnet igen!
Sara stannar i natt så i morgon blir det en joggingtur igen! :)

Tessen, jag saknar dig med.. Men på lördag är det du&jag :)

Rubrik...

Köpte mig en jätte söt mössa idag på Mq, en grå med en rosett på sidan, en svart mys klänning från Cubus och en ny träningsbh och nya träningsbyxor. Nu är jag redo för att börja träna på riktigt :) man blir så motiverad om man köper nytt :)
Ikväll blir det ett pass i bassängen för första gången på 1 (?) år.. haha, får se hur det går.. tur att det är Sara som är tränare :P
Sara hänger med hem och myser med idol sen!

Skirver senare om jag har överlevt i bassängen.. ska försöka vända innan kanten och att inte drunkna :P


Pigg och Kry

  • 1 timmes promenad/joggnning
  • Upp & ner för hästbacken
  • Situps
  • Armhävningar
  • Kissande hunden & Bryggan

Nu känner jag mig pigg och glad.. fint och skönt väder ute idag med.
Får se vad dagen har att erbjuda, har ingenting planerat förutom att jag ska ta mig in till stan och lämna tillbaka jackan.. jag kom underfund med att den inte alls var nå snygg och absolut inte värd priset. Så jag ska lugna mig och leta efter en som jag verkligen vill ha, kosta vad det kosta vill!


Onsdag, 5 September

Sov som en prinsessa i natt och det var tack vare dig :)
Behövde den där sömnen.. Men Sara du är inte utbytt om du tror de, vill fortfarande spendera mina nätter med dig :)

Var på stan med Sara en snabbis, köpte en skinnjacka från H&M.. fuskskinn vad annars om den är från H&M, men den var snygg men jag är rädd att den ska se såå fejk ut. får se om det är en keeper or not. Värd priset är den iaf, men helst vill jag ha den som fanns på Vero Moda för någon månad sen men som tyvärr inte finns nu..


Skorna blev iaf mina igår :) Jag gillar dom såå mycket!




Ikväll ska jag och Tessen köpa kort på friskis&svettis och sedan ta en fika :)
Idol i kväll igen oxå som man verkligen inte får missa.. troligtvis hos Peter!

Jag vill ha, och jag ska ha !

image136


Måndag, 3 September

Hade sängkompis i natt med :) Hur ska jag klara mig inatt nu då utan dig stumpan ?!
Vi klev upp i skaplig tid och gick ut och gick, sprang runt fotbollsplanen, gjorde situps + kissande hunden + armhävningar och bryggan.. Bra där flickor :)

Va och fixade så jag får skicka gratis sms nu för 99:- i månaden, men det börjar inte gälla förrän i morgon.. men kommer nog bli jävligt beroende av det där och skicka till varenda en i telefonboken.. men vad gör de, bara trevligt..
Köpte även ett par träningsskor som jag ska ha nu när jag och Tessen ska börja träna på Friskis&Svettis.
Ska köpa mig en ny träningsbh och ett träningslinne i morgon. funderar även på ett par nya byxor.. hmm..

I kväll blir de tlugnt här hemma bara..
jobbar i morgon 12 - 19

Hej

Söndag, 2 September

Fredags kvällen hos Stoffe var riktigt trevlig :)
Va jätte kul att mina tjejer ville följa med, Tessen, Sofie och Tessan.. synd bara att Sara inte dök upp, hon hade trivts som fisken i vattnet bland alla killar ;)
Dock tog kvällen slut lite alltför tidigt när vi började dra oss ner mot stan.. ville in på Sun men var för liten, och Goya vägrar jag...så blev lite mat på mcdonalds och sedan hemfärd istället.

     


Idag har jag städat mormors lägenhet.. dom kommer hem i kväll så i kväll ska jag ÄNTLIGEN få sova i min egen säng och slippa Peppis gnäll. Tack!
...och i kväll ska jag umgås med Sara och Peter tror ja..

I morgon ska jag ner på stan och fixa så jag får skicka hur mycket sms jag vill för 99:- i månaden. Så nu kan jag hjälpa dig att vinna mot Johan, Sara :)
Tror nog att jag kommer tjäna på att fixa sånt där..

RSS 2.0