Ny sänggavel

För några veckor sedan var vi & beställde nya sängmadrasser. Vi köpte en riktigt kontinental med flera lager dynor. Riktigt maffig.
Vi fick hem den idag & insåg att våran sänggavel inte alls funkar med den dom nya madrasserna. Man ser endast 5 cm av gaveln, vilket inte alls var nå snyggt. Vi har ju dessutom sängbord & byrå i samma serie som gaveln.
Så nu lär vi köpa nytt & inte gör det mig något alls... snarare så är jag överlycklig :) ÄNTLIGEN har vi en anledning till att byta :)
Nu blir det en vit sänggavel, fina vita sängbord & en viiiiit byrå.
Men först lär vi få vårat gamla sålt, men det tror jag inte är något problem.

Vi kommer nog bygga våran egen gavel & något sådant här kommer det bli...
Vit, trä med liggande panel. Snyggare kan det inte bli ...


Kommentarer
Postat av: Karro, Mamma till Liam bus<3

Vi skulle också behöva ny madrass. Våran är såå oskön. Så enkelt och snyggt att bygga eget och få de som man vill. Vi byggde också våran huvudgavel.



Det är så skönt att det går fort att sälja möbler på blocket : )

2010-02-09 @ 14:20:07
URL: http://karroh.blogg.se/
Postat av: Tess

Haha så roligt att du fick rätt då ;) Supernajs! Något annat som är supernajs är att jag har blivit.... ja du får kolla på min blogg;)

2010-02-09 @ 15:39:59
URL: http://lothmantherese.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej Kicki! Tänkte fråga vartifrån ni beställde madrasserna? och hur mycket dom kosta? jag funderar på nya jag med och vill också ha en "hög" madrass, de blir så maffigt som du säger och känns som man sover som en prinsessa på ärten :P men då jag såg att ni också hade stommen malm så lär jag helt tänka om med sängen med :/ eftersom dom täcker så mkt!

2010-02-10 @ 21:55:50
Postat av: Kicki

Hej Sandra !

Vi beställde våra madrasser från Kungsängen. Dom kostade 22 000 men det var 40 % rabatt där då vi köpte så vi fick dom för runt 12 000.



Ja, har du stommen malm kommer det inte funka. Det ser bara konstigt ut. Man ser typ 5 cm av gaveln när du INTE har dina kuddar där.. Eftersom det är 2 jätte tjocka madrasser och sen ytterligare en tjock bäddmadrass på det.



Kramis

2010-02-11 @ 09:21:56
URL: http://kicki88.blogg.se/
Postat av: Erika

Oh sånna sänggavlar är så fina, om ni inte skulle orka bygga en egen så finns nå liknande att köpa på 2plan :)

2010-02-12 @ 12:28:31
URL: http://eccee.blogg.se/
Postat av: Ny säng och sänggavel

Då kanske ni tom har förborrade hål i sängarna för att följa den här<a href="http://xn--sngguide-0za.se/saenggavel.html">byggbeskrivningen för sänggavel</a>..? Men liggande panel kräver ju lite modifiering :-)

2010-02-15 @ 19:26:52
URL: http://xn--sngguide-0za.se/saenggavel.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0